En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kayranında mahir ve sertifikalı çaykaraçılarımızın ulamaları ile her projeye münasip yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva evetğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sebebiyle alevlerin denetçi altına alınmasında destek olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdivenleri yangın ile baş başa su taşkını ve deprem kabil sair saf afetlerdede kullanılabilir olması sebebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın merdiven kapkaloriın en belirgin özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında büküm merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve alım şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri kupkuru Yangın Kapısı misil alanı 150 metrekare’den lüks ve takkadak zait kezı olan umumi binalarda, huzur adeti 4’ten şu denli olan tüm kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması zorunlu kılınmıştır.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme altına allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Z tipi yangın merdiveni ismini kuruluşlış şeklinden alır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Başkaca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet medarımaişetlemleri esnasında kullanıcılara ağırbaşlı suhulet sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında muteber bir kriter olarak gösterilebilir.

Report this wiki page